Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta aktier, värdepapper och andelar i andra bolag, bedriva konsultation inom bolagsutveckling, uthyrning av lokaler och personal inom såväl administrativ, teknik samt inom restaurangverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 134 | 94 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 41 | -126 | -43 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -105 | -126 | -43 |
Årets resultat (tkr) | -105 | -126 | -43 |
Summa tillgångar (tkr) | 51 | 154 | 101 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 134 | 94 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 41 | -126 | -43 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -105 | -126 | -43 |
Årets resultat (tkr) | -105 | -126 | -43 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 146 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 51 | 8 | 101 |
Tillgångar (tkr) | 51 | 154 | 101 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -55 | 50 | 81 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 106 | 104 | 20 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 51 | 154 | 101 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 30.6% | 0.0% | -45.7% |
Soliditet | -107.8% | 32.5% | 80.2% |
Kassalikviditet | 45.3% | 4.8% | 490.0% |
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta aktier, värdepapper och andelar i andra bolag, bedriva konsultation inom bolagsutveckling, uthyrning av lokaler och personal inom såväl administrativ, teknik samt inom restaurangverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.